Αισθάνεστε ότι η φωτογραφία σας θα μπορούσε να γίνει καλύτερη εάν είχατε έναν σύμβουλο για να φτάσετε εκεί γρήγορα; Το 2013, πέρασα μια εβδομάδα στην Κωνσταντινούπολη με το φωτογράφο του Μagnum Νίκο Οικονομόπουλο, που είδε ελλείψεις στις φωτογραφίες μου, που δεν μπορούσα να δω ο ίδιος. Αυτή η εμπειρία άλλαξε για πάντα τον τρόπο που βλέπω και κατανοώ τη φωτογραφία.

Πολλοί φωτογράφοι, έχουν πρόβλημα στην διαμόρφωση του μοναδικού ύφους τους, και άλλοι δυσκολεύονται να βρουν ποια είναι τα δυνατά και τα αδύνατα σημεία τους. Έχοντας μια επαγγελματική κριτική της εργασίας σας, θα σας οδηγήσει συχνά σε μια στιγμή ανακάλυψης των δυνατοτήτων σας, όπου τα πράγματα θα βγάζουν ξαφνικά νόημα και η βελτίωση σας θα γίνεται ταχεία.

Ο στόχος των σεμιναρίων είναι να αναπτύξει ο συμμετέχοντας μέσα από τεχνικές, θεωρητικές και αισθητικές προσεγγίσεις, προσωπικό ύφος, που θα τον βοηθήσει να ξεφύγει από τον μιμητισμό και να ξεχωρίζει από το σύνολο, ανεβαίνοντας φωτογραφικά επίπεδα.

.

Σε ποιους απευθύνονται;

Τα σεμινάρια απευθύνονται σε αρχάριους και προχωρημένους φωτογράφους, σε ερασιτέχνες η επαγγελματίες. Τα σεμινάρια αφορούν τη φωτογραφία γάμου, τη δημιουργική φωτογραφία, τη φωτογραφία δρόμου, τη φωτογραφία ρεπορτάζ και ντοκουμέντου.

Αν βρίσκεστε σε απόσταση μην ανησυχείτε, τα σεμινάρια μπορούν να γίνουν και μέσου Skype σε προσυνεννοημένες ώρες.

.

Η πρώτη ιδιωτική συνεδρία είναι τρίωρη στην αρχή και μετά προσφέρονται ιδιωτικές συνεδρίες κατ’ απαίτηση.

Οι συμμετέχοντες θα πρέπει να έχουν το πορτφόλιο τους, το οποίο θα στείλουν πριν από την προσωπική συνεδρία.

Στον καθορισμένο χρόνο, ο φωτογράφος μπορεί επίσης να ζητήσει ή να συζητήσουμε οτιδήποτε θέλει σε σχέση με τη φωτογραφία και τις φωτογραφίες του. Εκτός από τις φωτογραφίες, μπορούμε να συζητήσουμε για πράγματα όπως τις μεθόδους εργασίας, την επιλογή του φακού και την παρουσίαση των φωτογραφιών σας.

Σε αυτό το ιδιωτικό σεμινάριο θα σας δοθεί μια μοναδική εικόνα για το πώς το μυαλό και το μάτι σας θα μπορούσε να προσεγγίζει μια ημέρα του γάμου. Θα ανακαλύψετε πώς μπορώ να βρω τις καλύτερες φωτογραφίες μου, να αναζητήσω το φως και την σύνθεση, ακριβώς σαν να ήσασταν δίπλα μου. Θα σας μεταφέρει μέσα από επιλογή των φωτογραφιών μου ώστε μάθετε πώς να διαλέγετε τις καλύτερες φωτογραφίες γάμου για την τελική  επιλογή. Θα σας δείξω γιατί μία εικόνα λειτουργεί καλύτερα από ότι μια άλλη και πώς μπορείτε να βελτιώσετε τις πιθανότητές σας για την επίτευξη τις αποφασιστικής στιγμής, την ημέρα της φωτογράφισης γάμου. Η ψυχολογία πίσω από την προσέγγισή μου είναι να βελτιώσετε την τεχνική και δημιουργική αντίληψη σας  και να ανακαλύπτεται φωτογραφίες, που άλλοι φωτογράφοι απλά δεν βλέπουν.

.

Μπορείτε να διαβάσετε και τα παρακάτω άρθρα.

Δημιουργία ύφους, στην φωτογραφία γάμου

Σεμινάρια φωτογραφίας γάμου

Σεμινάρια επεξεργασίας φωτογραφιών

Φωτογράφοι γάμου και χρώμα

Δημιουργικά πορτραίτα φωτογραφίας γάμου

 

Βιογραφικό

Είμαι επαγγελματίας φωτορεπόρτερ από το 1993, έχω εργαστεί σε φωτογραφικά πρακτορεία ειδήσεων, εφημερίδες και περιοδικά, καλύπτοντας πολιτικές, κοινωνικές και αθλητικές εκδηλώσεις και είμαι μέλος της Ένωσης Ελλήνων Φωτορεπόρτερ. Το ύφος μου ως φωτορεπόρτερ γάμου, είναι τις διακριτικής, απαρατήρητης με φαντασία και πρωτοτυπία, δημιουργικής προσέγγισης, που δεν διακόπτει και στήνει το ζευγάρι, αφήνοντας την τελετή να εξελιχθεί χωρίς παρέμβαση. Με έδρα στη Θεσσαλονίκη αναλαμβάνω φωτογραφίσεις γάμου στην περιοχή της Θεσσαλονίκης, όσο και στην υπόλοιπη Ελλάδα συνδυάζοντας την δημιουργικότητα, με πείρα πάνω από είκοσι έτη, στην κάλυψη γάμων, κοινωνικών και πολιτικών γεγονότων.

.

George Fotiadis Photography

Διεύθυνση: Αγίου Δημητρίου 86

54631, Θεσσαλονίκη – Ελλάδα

Webhttps://www.georgefotiadis.com

E-mail: info@georgefotiadis.com

Tel: +30 6946461110 + 2310234812