Η καλύτερη ώρα για τη φωτογράφιση του γάμου σας

Πολλές φορές, ζευγάρια που έρχονται για να κλείσουν τον γάμο τους ρωτάνε ποια είναι η καλύτερη ώρα για να γίνει η φωτογράφιση του γάμου.

Αναρωτιούνται αν είναι καλή ώρα το μεσημέρι.

Το μεσημέρι λοιπόν, για την φωτογράφιση είναι η χειρότερη ώρα, κυρίως το καλοκαίρι.

Ένα, είναι η ζέστη που μας κάνει να ιδρώνουμε, αλλά σημαντικότερο είναι, ότι κοιτώντας προς τον ήλιο όπου έχουμε καλό φως, από την έντασή του, κλείνουμε τα μάτια και μας είναι πολύ δυσάρεστο και κουραστικό.

Αν γυρίσουμε την πλάτη μας στον ήλιο για να λύσουμε αυτό το πρόβλημα τότε γινόμαστε σκιές και ο φωτογράφος πρέπει να χρησιμοποιεί φλας για να φανούμε καλύτερα.

Το φλας όμως δεν χρησιμοποιείται από σύγχρονους φωτογράφους, παρά μόνο όταν το σκοτάδι είναι τόσο έντονο και δεν γίνεται αλλιώς.

Το φλας την ημέρα και το βράδυ  δίνει ένα σκληρό φως και ισοπεδωτικό και χάνεται η αισθησιακή πλευρά τις φωτογράφισης.

Τελικώς η καλύτερη ώρα είναι το απόγευμα για την φωτογράφιση του γάμου σας, όπου με το μαλακό και υπέροχο ροζ-κόκκινο φως που παρέχει, δίνει φωτογραφίες ρομαντικές και με έντονο ανάγλυφο χρώμα, επίσης έτσι αποφεύγουμε το σκληρό και βασανιστικό φως του μεσημεριανού ήλιου.

Μετά το δειλινό έρχεται το λυκόφως με το υπέροχο γαλάζιο-μπλε χρώμα του.

Έτσι αντί να φωτογραφίζουμε σε ένα επίπεδο όπως το μεσημεριανό φως, κάνουμε τη φωτογράφιση του γάμου σας σε πολλά επίπεδα φωτός με πολλές εναλλαγές χρώματος.

Και τέλος όταν όλα σκοτεινιάσουν φωτογραφίζουμε με το τεχνητό φως από λάμπες σε διάφορα μέρη που είναι φωταγωγημένα.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε  φωτογραφίες γάμου και να σχηματίσετε μια άποψη για την φωτογράφιση στις αναφερόμενες ώρες.