1. Ποιο είναι το ύφος σας;
Το ύφος μου είναι του φωτορεπόρτερ γάμου, τις διακριτικής, απαρατήρητης και δημιουργικής προσέγγισης, που δεν διακόπτει και στήνει το ζευγάρι, αφήνοντας την τελετή να εξελιχθεί χωρίς παρέμβαση.
Περιλαμβάνει επίσης κολακευτικά πορτρέτα του ζευγαριού, εξωτερικής φωτογράφησης και τις κλασσικές οικογενειακές φωτογραφίες, για να είναι ολοκληρωμένο το τελικό αποτέλεσμα.

2. Ποιες είναι οι τιμές σας και τι θα πάρουμε από εσάς;
Δείτε αναλυτικά τις τιμές και τις παρεχόμενες υπηρεσίες.

3. Ποια θεωρείτε ότι είναι τα βασικότερα «μυστικά» πίσω από μια επιτυχημένη φωτογράφιση μυστηρίου;
Οι παράγοντες που  εξασφαλίζουν την επιτυχημένη φωτογράφηση σε ένα μυστήριο είναι δύο, ο φωτογράφος και οι φωτογραφιζόμενοι.
Η σχέση και η ταύτιση ανάμεσα στον φωτογράφο και το ζευγάρι είναι καθοριστική για την επιτυχία του αποτελέσματος.
Όσον αφορά τον φωτογράφο ή οποιοδήποτε άλλο δημιουργικό επάγγελμα, το μυστικό είναι η αγάπη, το ενδιαφέρον, η μελέτη, η φαντασία η πρωτοτυπία και η αίσθηση τις προσωπικής ολοκλήρωσης και ικανοποίησης μέσα από τη τεχνική αρτιότητα και δημιουργικότητα της δουλειάς του.
Ο ολοκληρωμένος και έμπειρος φωτογράφος, φωτογραφίζει για να ικανοποιήσει τον πελάτη, αλλά και τον εαυτό του και αυτό, είναι κάτι που είναι αλληλένδετο και συστατικό επιτυχίας.
Από εκεί και πέρα χρειάζεται συνεχής μελέτη τις φωτογραφίας που μας ενδιαφέρει, μελέτη κυρίως πρωτοπόρων φωτογράφων οι οποίοι αποτελούν πηγή έμπνευσης, για να εμπλουτίσουμε την φωτογραφική μας παιδεία.
Όλα αυτά οδηγούν στο να αποκτήσει ο φωτογράφος ένα μοναδικό, δικό του ύφος φωτογράφησης, το οποίο είναι χαρακτηριστικό.
Αυτό είναι και το μέγιστο ιδανικό ζητούμενο για κάθε φωτογράφο, είναι αγώνας μιας ζωής, να διαθέτει προσωπικό ύφος, ώστε να αναγνωρίζεται από τρίτους.
Οι πελάτες έξαλλου, καταλήγουν σε έναν φωτογράφο, εφόσον τους αρέσει το ύφος της δουλειάς του.

4. Είστε μέλος σε κάποια επαγγελματική ένωση φωτογράφων και ποια είναι αυτή;
Είμαι μέλος της Ένωσης Φωτορεπόρτερ Ελλάδας.
Η Ένωση Φωτορεπόρτερ Ελλάδας είναι η επαγγελματική ένωση των Ελλήνων φωτορεπόρτερ.
Τα μέλη τις γίνονται δεκτά κατόπιν ψηφοφορίας, σύμφωνα με το καταστατικό της Ένωσης, εφόσον εργάζονται επί διετία για τον ημερήσιο και περιοδικό τύπο, και τηρούν την επαγγελματική δεοντολογία.

5. Πότε θα δούμε τις φωτογραφίες μας και θα πάρουμε τα άλμπουμ του γάμου μας;
Μία γκαλερί με τις φωτογραφίες του γάμου σας στην ιστοσελίδα μου, θα είναι έτοιμη για εσάς και όλους τους φίλους και την οικογένειά σας, για να τη δείτε 1-3 μέρες μετά το γάμο σας.
Το άλμπουμ από την στιγμή που θα παραγγελθεί θα το παραλάβετε σε 2 εβδομάδες και το βιβλίο σε 4-6 εβδομάδες.

6. Πόση ώρα θα φωτογραφήσετε στον γάμο και τη βάπτιση μας;
Η φωτογράφηση και βιντεογράφηση στον γάμο, περιλαμβάνει τη προετοιμασία της νύφης και του γαμπρού, τη τελετή γάμου, την εξωτερική φωτογράφηση πορτραίτου, και τη δεξίωση και η συνολική διάρκεια τις φωτογράφησης είναι περίπου δέκα (10) ώρες.
Η φωτογράφηση αρχίζει περίπου 4 ώρες πριν την τελετή από το σπίτι τις νύφης και τελειώνει περίπου 2 ώρες μετά που θα παρουσιαστεί το ζευγάρι στη δεξίωση.
Η φωτογράφηση και βιντεογράφηση στη βάπτιση, περιλαμβάνει την φωτογράφηση της βάπτισης και αν ζητηθεί περιλαμβάνει και φωτογράφηση στην δεξίωση για περίπου 30 λεπτά και η συνολική διάρκεια τις φωτογράφησης είναι περίπου (2) δυο ώρες.
Η φωτογράφιση στη βάπτιση αρχίζει 30 λεπτά προτού την έναρξη της τελετής και τελειώνει μια ώρα μετά την λήξη της.

7. Παρέχετε βιντεογράφηση των τελετών και ποια είναι η ποιότητα αυτής;
Φυσικά, συνεργάζομαι με έμπειρους και δημιουργικούς οπερατέρ και παρέχεται επαγγελματική βιντεογράφηση της τελετής σε Full HD 1080p υψηλής ανάλυσης, με ψηφιακή επεξεργασία βίντεο.
Μπορείτε να δείτε  χαρακτηριστικά videoclip εδώ: Βιντεογράφηση

8. Ποιος θα φωτογραφίσει τον γάμο μας, εσείς προσωπικά η κάποιος συνεργάτης σας;
Φωτογραφίζω αποκλειστικά εγώ, δεν αναθέτω φωτογράφηση σε συνεργαζόμενο φωτογράφο και δεν αναλαμβάνω την φωτογράφηση δεύτερου γάμου την ιδία ημέρα, ώστε να παρίσταμαι προσωπικά στον γάμο σας.
Έτσι τα αποτελέσματα και η ποιότητα της φωτογράφησης είναι αυτή που βλέπετε στο portfolio μου. Έξαλλου ο κάθε φωτογράφος έχει το δικό του ύφος και αντίστοιχα διαφορετικό επίπεδο εμπειρίας η έλλειψη αυτής.

9. Παρέχεται κάποια εγγύηση για αυτά που λέτε παραπάνω, όπως η αποκλειστική παρουσία σας;
Με τους πελάτες, συνυπογραφούμε ένα ιδιωτικό συμφωνητικό, στο οποίο αναφέρονται ξεκάθαρα οι υποχρεώσεις του φωτογράφου ως προς τον πελάτη, όπως η αποκλειστική παρουσία, η τήρηση των χρόνων παράδοσης, οι πληρωμές κλπ.

10. Πως μπορούμε να σας προσλάβουμε;
Λοιπόν, αυτό είναι εύκολο. Απλά επικοινωνήστε μαζί μου μέσω e-mail ή τηλεφώνου.

Tel: +30 6946461110

E-mail: info@georgefotiadis.com