Οι φωτογραφίες είναι ένα από τα λίγα πράγματα από την ημέρα του γάμου σας που διαρκούν για πάντα. Η επιλογή ενός κορυφαίου φωτογράφου γάμου, είναι μια από τις πιο σημαντικές επενδύσεις που μπορείτε να κάνετε κατά το σχεδιασμό του γάμου σας. Κορυφαίοι χώροι και κορυφαίοι φωτογράφοι γάμου, είναι συνήθως τα δύο πιο σημαντικά πράγματα για τον γάμο σας. Μας αρέσει να δουλεύουμε με ζευγάρια που νοιάζονται βαθιά για τις φωτογραφίες τους και τα οποία κατανοούν, ότι η επιλογή ενός δημιουργικού φωτογράφου για τον γάμο τους, μπορεί να κάνει την τεράστια διαφορά.

Θέλουμε να αγαπήσετε τις φωτογραφίες του γάμου και τις βάπτισης σας.

Η φωτογράφηση γίνεται αποκλειστικά από εμένα. Δεν αναθέτω φωτογράφηση σε συνεργαζόμενο φωτογράφο και δεν αναλαμβάνω την φωτογράφηση δεύτερου γάμου την ιδία ημέρα, ώστε να παρίσταμαι προσωπικά στον γάμο σας.Το ύφος είναι της διακριτικής, απαρατήρητης φωτογράφισης (φωτορεπορτάζ και όχι απλή φωτογράφιση) που δεν διακόπτει και δεν στήνει το ζευγάρι, αφήνοντας την τελετή να εξελιχθεί χωρίς παρέμβαση. Η προσέγγιση είναι  δημιουργική  με φαντασία και πρωτοτυπία. Περιλαμβάνει επίσης κολακευτικά πορτρέτα του ζευγαριού, εξωτερικής φωτογράφησης, καθώς επίσης και τις κλασσικές οικογενειακές φωτογραφίες, για να είναι ολοκληρωμένο το τελικό αποτέλεσμα, όπως μπορείτε να δείτε στις φωτογραφίες που υπάρχουν στη ιστοσελίδα μου.

Οι τιμές διαμορφώνονται ανάλογα με τις απαιτήσεις σας και μπορούν να είναι οικονομικές και να ανεβαίνουν αν θέλετε παραπάνω υπηρεσίες και προϊόντα από την βασική κάλυψη.

Επικοινωνήστε μαζί μας για να μάθετε για τις καινούργιες προσφορές, και τα καινούργια προϊόντα!

Αν επιθυμείτε να διαμορφώσετε το πακέτο σας με άλλα προϊόντα, μπορείτε να δείτε τις παρακάτω τιμές. Επίσης εδώ μπορείτε να δείτε τα άλμπουμς και εδώ τη βιντεογράφηση.

Τιμές Εκτυπώσεων

Μπορείτε να τυπώσετε τις φωτογραφίες σας σε καμβά, σε Acrylic Block η σε Κapa-fix με τις παρακάτω τιμές.

  1. Άλμπουμ 30Χ30: Κόστος, 180 Ευρώ
  2. Άλμπουμ 20Χ20: Κόστος,  70 Ευρώ
  3. Σχεδίαση Antique άλμπουμ: Κόστος, 100 Ευρώ
  4. Καμβάδες ή kapafix 75Χ50: Κόστος, 100 Ευρώ
  5. Καμβάδες ή kapafix 45Χ30: Κόστος,  50 Ευρώ
  6. Acrylic Block 15X21: Κόστος, 100 Ευρώ.

 

George Fotiadis Photography Άγιου Δημήτριου 86, ισόγειο E-mail: info@georgefotiadis.com  Tel: +30 6946461110  +30 2310234812