Απλά θέλαμε  να γράψουμε ένα σύντομο σημείωμα για να σας ενημερώσουμε πόσο  απόλυτα ευχαριστημένοι ήμαστε με τις φωτογραφίες που πήραμε του γάμου μας. Σχεδόν δακρύσαμε όταν τις είδαμε! Κάθε σημαντική στιγμή και λεπτομέρεια έχει συλληφθεί, και οι ίδιες οι φωτογραφίες είναι πραγματικά εκπληκτικές. Δεν θα μπορούσαμε να είμαστε πιο ευτυχισμένοι με τις φωτογραφίες μας. Είμαστε πραγματικά ευγνώμονες για το ποσό της προσπάθειας που καταβάλατε κατά την διάρκεια του γάμου μας, τόσο κατά το προβάδισμα μέχρι και την ημέρα του γάμου συμπεριλαμβανομένου και του άτυχου γεγονότος που «σώσατε την ημέρα», όταν τα πράγματα σχεδόν πήγαν στραβά! Η ιστορία της διαπραγμάτευσης για λογαριασμό μας για να εξασφαλιστεί ότι ο γάμος θα προχωρήσει όπως είχε προγραμματιστεί, έχει γίνει θρυλική μεταξύ της οικογένειας και των επισκεπτών μας, και αποτελεί πλέον αναπόσπαστο μέρος της ιστορίας του γάμου μας. Σε ευχαριστούμε πολύ Γιώργο, που πραγματικά μας κάλυψες σε όλα τα επίπεδα, και είμαστε τόσο ευχαριστημένοι με το αποτέλεσμα.

Luke & Kate

Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Γιώργο Φωτιάδη για τη συνεργασία  στο γάμο μας και τις υπηρεσίες που μας προσέφερε. Η επιλογή του φωτογράφου γάμου είναι ίσως από τις πιο δύσκολες διαδικασίες στην προετοιμασία του γάμου, οι επιλογές είναι πολλές και η απόφαση δύσκολη. Αυτό που μας έφερε κοντά στο Γιώργο είναι πρώτον οι ικανότητες του ως φωτορεπόρτερ, κάτι που αναζητούσαμε για να απαθανατίσουμε τις στιγμές του γάμου μας. Μας άρεσε επίσης η ξεκάθαρη πολιτική του όσον αφορά την οργάνωση της ημέρας εκείνης όσο και τις τιμολογιακής τακτικής του. Αυτά που διαβάζετε στο site του ισχύουν ως το τέλος  εκτός του γεγονότος ότι στο τέλος παίρνετε ακόμα περισσότερα, για παράδειγμα εμείς είχαμε τη δυνατότητα να πάρουμε καλύτερης ποιότητας album από τα συμφωνηθέντα και αυτό έγινε χωρίς καμία επιπλέον χρέωση.  Αυτό που μένει στο τέλος είναι η ικανοποίηση του οριστικού αποτελέσματος όσο και η αψεγάδιαστη επαγγελματική και φιλική πλέον σχέση με το φωτογράφο.

Πένη & Ανδρέας

Άψογος επαγγελματίας με εξαιρετική αισθητική. Κατέχει τόσο καλά το αντικείμενό του, που δεν χρειάστηκε να επέμβουμε ούτε κατ’ ελάχιστο σε καμία φάση της όλης διαδικασίας προκειμένου να επιτευχθεί το επιθυμητό για εμάς αποτέλεσμα. Το τελικό αποτέλεσμα ξεπέρασε τις προσδοκίες μας και δικαίωσε την επιλογή μας. Επίσης, κάτι ακόμη που μας έκανε ιδιαίτερη εντύπωση, είναι η συνέπειά του όσον αφορά την τιμολογιακή πολιτική και τους χρόνους παράδοσης. Γιώργο σε ευχαριστούμε θερμά για την άψογη συνεργασία – χάρη σε εσένα μία από τις σημαντικότερες στιγμές της ζωής μας θα μας μείνει πραγματικά αξέχαστη! Ελπίζουμε στο μέλλον να έχουμε ξανά την ευκαιρία να συνεργαστούμε σε κάποια άλλη περίσταση!

Κωνσταντίνος & Νάγια

“Συγχαρητήρια στον φωτογράφο που πρώτη φορά δεν εμπόδισε καθόλου το μυστήριο”!!! Αυτά ήταν τα πρώτα λόγια που ακούσαμε από το μικρόφωνο από τον ιερέα που ευλόγησε το γάμο μας και ήταν τα πρώτα της κοινής μας ζωής!!!! Νιώσαμε έκπληξη αλλά και ταυτόχρονα τεράστια ικανοποίηση για την επιλογή μας στην οποία οδηγηθήκαμε με μια απλή αναζήτηση στο Google καθώς είχαμε απορρίψει πολλούς φωτογράφους, λόγω της διαφορετικής αισθητικής αντίληψης των φωτογραφιών γάμου… Από την αρχή των επαφών μας καταλάβαμε πως ο Γιώργος είναι άνθρωπος απλός και προσιτός αλλά αξιόπιστος επαγγελματίας. Μας ενέπνευσε εμπιστοσύνη και ασφάλεια ότι όλα θα γινόταν όπως τα είχαμε συμφωνήσει παρότι είχαμε λίγο το άγχος του χειμώνα, του κακού καιρού και των μετακινήσεων. Κι έτσι έγινε! Μόλις ξεπεράστηκε η αμηχανία της παρουσίας του στους χώρους μας όλα κύλησαν αβίαστα, ξεχωριστά και όμορφα, όπως ακριβώς τα είχαμε σκεφτεί. Και εξαιρετικά σύντομα κρατούσαμε στα χέρια μας όλο το υλικό! Κάθε φορά μας προκαλεί συγκίνηση μεγάλη όταν ξεφυλλίζουμε τις φωτογραφίες μας που πραγματικά ήταν πάνω ακόμη κι από τις προσδοκίες μας! Ευχόμαστε ο Γιώργος να καλύψει ακόμη περισσότερες σημαντικές στιγμές μας καθώς η συνεργασία ήταν άψογη και το αποτέλεσμα άριστο.

Δέσποινα & Δημοσθένης

Είχαμε τη χαρά να έχουμε τον Γιώργο Φωτιάδη για φωτογράφο την ημέρα του γάμου μας. Από την Ολλανδία που μέναμε έπρεπε να χρησιμοποιήσουμε το διαδίκτυο για να επιλέξουμε ένα φωτογράφο για τον γάμο μας. Δεν θέλαμε απλά κάποιον να τραβήξει φωτογραφίες, θέλαμε κάποιον που θα κάνει σπουδαία δουλειά. Είδαμε πολλά portfolio γνωστών φωτογραφικών στούντιο στη Θεσσαλονίκη. Πρέπει να παραδεχτούμε ότι ορισμένα από αυτά είχαν ένα αρκετά εντυπωσιακό δείγμα δουλειάς, αλλά όταν επικοινωνήσαμε τηλεφωνικώς, συνειδητοποιήσαμε ότι το πρόσωπο που έχει το στούντιο δεν θα ήταν αυτός που θα έρθει να καλύψει το γάμο μας. Συνήθως φωτογραφικά στούντιο συνεργάζονται με μια ομάδα φωτογράφων που καλύπτουν γάμους ή άλλες εκδηλώσεις. Αυτό βέβαια σήμαινε ότι δεν ήταν εγγυημένο, ότι οι φωτογραφίες μας θα έχουν την ίδια ποιότητα με αυτές που είχαμε δει στο portfolio τους. Ερχόμενοι στο portfolio του Γιώργου Φωτιάδη, αυτό ήταν μια ευχάριστη έκπληξη, διότι αυτό που βλέπετε στο portfolio του είναι αυτό που παίρνετε. Αυτό σήμαινε για εμάς ότι δεν θα έβλεπε τον γάμο μας μόνο ως μια δουλειά, αλλά ως ένα συνεχές γεγονός από το οποίο θα προσπαθήσει να συλλάβει την κάθε στιγμή, έτσι ώστε όταν κοιτάς πίσω στις φωτογραφίες θα είσαι σε θέση να έχεις μια καλή αίσθηση για το πώς ήταν τότε. Η επιλογή έγινε και τώρα μπορούμε να πούμε με βεβαιότητα ότι είμαστε πολύ ικανοποιημένοι τόσο με τη συνεργασία όσο και με το αποτέλεσμα. Εκτιμούμε τη σχέση που είχαμε με τον Γιώργο την ημέρα του γάμου μας. Ίσως το πιο σημαντικό, ήταν ότι ήταν ήρεμος και ήταν σε θέση να βρει χρόνο για καίρια στιγμιότυπα, στον χαοτικό γάμο μας και την προετοιμασία του. Ήταν μια πραγματική ευχαρίστηση να καλύψει φωτογραφικά ο Γιώργος Φωτιάδης το γάμο μας.

Stella & Simon

Γιώργο, σε ευχαριστούμε πολύ για τις υπέροχες φωτογραφίες,που μας χάρισες για την πιο σημαντική ημέρα της ζωής μας! Όλα ήταν υπέροχα και το κυριότερο που μας έκανε εντύπωση ήταν η διακριτική παρουσία σου τόσο στο γάμο, όσο και στο γλέντι. Κατέχεις τον απόλυτο έλεγχο της δουλειάς σου και γνωρίζεις πότε ακριβώς και σε ποιο σημείο, θα βγάλεις μια υπέροχη φωτογραφία! Μας έδωσες ένα εξαιρετικό άλμπουμ που ζωντανεύει τον γάμο μας. Οι φωτογραφίες μας βγήκαν τέλειες, με υπέροχα χρώματα. Σε ευχαριστούμε πραγματικά μέσα από την καρδία μας για το ότι συνέβαλλες και εσύ, στο να βγει αυτό το αποτέλεσμα. Όλοι όσοι είδαν τη δουλειά σου, έμειναν πολύ εντυπωσιασμένοι και αυτό μιλάει από μόνο του για το ότι έκανες πολύ καλή δουλειά. Ευχόμαστε να συνεχίσεις να προσφέρεις στον κόσμο τέτοιες φωτογραφίες.

Μάγδα & Γιώργος

Γιώργο ευχαριστούμε πολύ για τις όμορφες και πρωτότυπες φωτογραφίες σου! Έχεις μια πολύ ιδιαίτερη ματιά και κάλυψες υπέροχα όλο το μυστήριο και το γλέντι. Μας άρεσε πολύ που ήσουν διακριτικός αλλά ταυτόχρονα πανταχού παρών! Ελπίζουμε να ξανασυνεργαστούμε και σε κάποια άλλη περίσταση!

Αγγελική & Αναστάσιος